

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Черният кимион – суперподправката, която подкрепя имунитета и сърцето
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително
Ето я тайната
Тази вкусотия ще ви накара ушите да си изядете, че и за още да питате
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла
Толкова е вкусно, че няма да опитате нищо друго на празничната трапеза